Begär offert

Elinstallation

Vi finns i Stockholm

Alla är vi idag mer eller mindre beroende av el i våra hem liksom på våra arbeten och många moment rörande de olika systemen är vi också fullt kapabla till att lösa och hantera själva. Dock så är det viktigt att alla icke auktoriserade överlåter själva elarbetet till en behörig elektriker som vet precis hur det ska utföras då feldragen el eller felinstallationer i värsta tänkbara fall kan leda till skador och bränder liksom rent av livshotande personskador. Ingen utan kompetens bör någonsin pyssla med el på egen hand och just därför finns vi på Elenheten här för alla er.

Er elsäkerhet – Vårt ansvar

Skulle du behöva komma i kontakt med en behörig och erfaren elektriker i Stockholm för att få hjälp med installationer eller kopplingar av något slag? Då har du hamnat helt rätt. Vi utför alla möjliga sorters elinstallationer både i hem och på arbetsplatser oberoende av bransch. Oavsett vad det rör sig om så är vi givetvis precis lika noga med att få det utfört på ett både korrekt, säkert liksom hållbart sätt. Vi är väl införstådda med att din elsäkerhet helt och hållet ligger i våra händer. Ett ansvar som vi definitivt inte tar lätt på.

Hur ser ditt behov ut? Ring och beskriv din situation och dina önskemål för oss så ser vi till så att din elinstallation blir anpassat, tryggt och kostnadseffektivt utförd.