Begär offert

Smarta hem

Smarta hem i Stockholm

Skulle du vilja förenkla tillvaron där hemma genom finurliga, intelligenta och automatiserade lösningar? Då kan vi på Elenheten hjälpa dig! Vi anser att alla borde ha möjlighet till att leva i ett smartare hem och därför erbjuder vi också lösningar anpassade utifrån allas plånböcker och behov. Vilka finesser drömmer du om? Hör av dig till oss och låt oss ta de av dina önskemål så att vi därefter kan se till att göra också ditt hem listigare.

Tryggt, smart och bekvämt

Med smarta hemfunktioner kan du dels öka ditt hems komfort, men också stärka säkerheten och öka din liksom övriga boendes trygghet.

  • Styr alla lampor via en och samma app eller ljusknapp så att du slipper springa runt.
  • Låt oss ordna så att temperaturen i de rum du för tillfället inte befinner dig i går ner och spar på så vis in på onödiga energikostnader utan att ge avkall på din komfort.
  • Följ övervakningskamerornas bilder direkt i din mobil eller surfplatta.
  • Låt larmet tända upp ute- och innerbelysningen eller exempelvis blinka för att skapa uppmärksamhet vid eventuellt inbrott.

Ett smart hem är utformat för att underlätta för dig som boende men det kan också innehålla system och funktioner som håller dig extra säker och trygg. Vi har paketlösningar för både komfort och trygghet som ger dig som kund det viktigaste beroende på dina önskemål, behov och krav. Här är det bara din egna fantasi som sätter gränser, så ring oss redan idag så tar vi i vår tur fram en professionell lösning till ett rimligt och konkurrenskraftigt pris.