Nyanställd

Elenheten välkomnar Jonatan East till skaran av trevlig personal! Vi är glada att Jonatan valt att arbeta hos oss. Han kommer närmast från utlandsjobb i Norge där han arbetade främst med nyproduktion av bostäder, något han kommer fortsätta med även hos oss! Välkommen!

Läs mer »

Elenheten växer och vi söker personal!

Elenheten AB är ett växande företag som arbetar i hela Stor-Stockholm med både service och entreprenad. Vi har kompetens som täcker alla nivåer inom elinstallation. Elenheten AB är en komplett, traditionell installationsfirma.Vi värdesätter kompetens och engagemang mkt högt och har som mål att få 100% kundnöjdhet. Vi är nu inne i en expansionsfas och söker […]

Läs mer »

Nytt uppdrag, Käppalaskolan -Lidingö.

Elenheten har fått i uppdrag att projektera och installera elistallationer på Käppalaskolan, lidingö. Entreprenadform: Totalentreprenad. Kund: Winge Byggnads AB Slutkund: Lidingö Kommun Byggtid: Omgående -Dec -2016

Läs mer »

Nytt uppdrag. Kv Skogsstjärnan

Serneke har tilldelat oss uppdraget att projektera och installera elinstallationerna i 108 hyreslägenheter i kvarteret Skogsstjärnan i Hässelby, Stockholm. Projektet innefattar byggnation av två huskroppar med lägenheter på 2-5 rum och kök. I entreprenaden ingår även byggnation av ett parkeringshus i två våningar. Projektet ska stå klart 2017. Entreprenadform: Totalentrentreprenad Slutkund: Svenska Bostäder.

Läs mer »

Året går mot sitt slut!

Vi vill passa på att tacka alla nya, som gamla kunder för ett fantastiskt år! Vi har i år utfört närmare 1000-arbeten och vi är både glada och stolta över allas engagemang och entusiasm! Många roliga och fantastiska projekt har genomförts och vi hoppas att det får minst lika många glada och trevliga beställare! Ingen […]

Läs mer »

Nu tändas tusen juleljus!

Det är mysigt med lampor i mörkret, men se till att se över era anslutningskablar och tillbehör innan ni kopplar upp er belysning i vinter. Kanske dags att installera en jordfelsbrytare eller göra ett EL-test i ert hem? kontakta oss för råd och tips!

Läs mer »

Elenheten AB tecknar samarbetsavtal med El idé AB

Detta innebär att vi tillsammans kan utföra fler arbeten och även  korta våra respektive handläggningstider. Grundaren av El idé AB  kommer tidigare från, och har arbetat hos Elenheten. Därav delar vi  samma värdegrund gällande både kundrelationer och yrkesutövande. Vi ser fram emot ett långt samarbete där vi sätter kunden i centrum!  

Läs mer »

Vi önskar våra kunder en god fortsättning efter semestern!

Nu är vi tillbaka i fullt slag, laddade inför hösten! Under sommaren har vi jobbat för fullt på Kv Ekvecklaren åt migrationsverket och färdigställt ett antal andra arbeten. Nu drar projekteringen av Viksjö vårdboende igång och vi ser fram emot hösten! Vi är redo!

Läs mer »

Elenheten AB utför installationer i vårdboende.

Elenheten AB har fått i uppdrag att utföra elinstallationer i projektet Viksjö vårdboende, Järfälla kommun. Projektet är en Totalentreprenad med många intressanta och komplicerade installationer. Vi tackar för förtroendet och kommer göra vårt yttersta! Bygget löper under drygt ett år med start efter semestern. Beställare: Byggpartner AB Slutkund: Järfälla kommun Ordervärde ca 10 milj.

Läs mer »

Sommar 2015

Full fart på Elenheten! Just nu installeras det för fullt i Hallonbergen och KV Fröfjärden. Migrationsverkat skall få nya fräsha lokaler och arbetena beräknas stå klara i slutet på Augusti. Vi går för fullt över sommaren och har öppet även hela Juli.

Läs mer »